Dupont slider 300

We kunnen het beter....

... En dat zullen we doen

Dordrecht, 1 november 2016 – De afgelopen tijd zijn er veel ontwikkelingen en gebeurtenissen geweest als gevolg van de incidenten die zich hebben voorgedaan in augustus en oktober van dit jaar.

Deze hebben veel verschillende reacties en gevoelens bij verschillende mensen opgeroepen. DuPont doet er alles aan om incidenten te voorkomen. Het betreurt DuPont daarom ten zeerste dat deze incidenten zich hebben voorgedaan. Tevens doet DuPont er alles aan om onzekerheden en frustraties weg te nemen bij u, onze buren en onze mensen. Graag willen wij blijven communiceren om deze eventuele zorgen en onrust weg te nemen. DuPont heeft daarom de volgende boodschap gepubliceerd als eerste stap richting een dialoog met u:

“WE KUNNEN HET BETER… EN DAT ZULLEN WE DOEN

We weten dat u vragen heeft en zich zorgen maakt over onze bedrijfsvoering en wat we precies doen. Na verschillende incidenten in de afgelopen tijd hebben wij besloten een gedeelte van het productieproces in de Delrin® Chemical Unit van DuPont Dordrecht tijdelijk stil te leggen. Op dit moment zijn we bezig met veiligheidsstudies en werken we hard aan de verbeteringen die nodig zijn. We zullen de productie pas hervatten als we de veiligheid en gezondheid van onze mensen en de omgeving waarin wij werken kunnen garanderen.

WE KUNNEN HET BETER… EN DAT ZULLEN WE DOEN

We doen er alles aan - voor u, onze buren, onze mensen en het milieu - om incidenten te voorkomen. We zullen meer met u communiceren. Zo komen er binnenkort een nieuwe website en een nieuwe editie van onze nieuwsbrief. En we werken aan de opzet van een nieuwe burenraad. We willen een goede buur zijn en blijven voor u, onze naaste buren in Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht. DuPont maakt al meer dan 50 jaar kunststoffen in Dordrecht. We zijn trots op het team van DuPont Dordrecht dat elke dag investeert in veilig werken.”

Deze week verscheen deze boodschap in verschillende lokale media als poster.
Klik op onderstaande afbeelding om de poster te downloaden.

Sorry