Dupont slider 300

Brief Gedeputeerde Staten aan Provinciale Staten

Provinciale Staten worden op de hoogte gesteld van de meest recente activiteiten en ontwikkelingen door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

Dordrecht, 4 november 2016 – DuPont blijft graag in gesprek met zijn omgeving en streeft ernaar om zo volledig mogelijk te blijven informeren over de activiteiten en ontwikkelingen die op het terrein aan de Baanhoekweg in Dordrecht plaatsvinden. We willen u dan ook graag via deze weg laten weten dat wij kennis hebben genomen van een informatiebrief die de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland heeft verstuurd aan de Provinciale Staten over onder andere het eerdere formaldehydelek en het bodemonderzoek op stortplaatsen.

In deze brief gaat de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland verder in op de verschillende activiteiten en ontwikkelingen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden, zoals het rapport ‘Onderzoek naar de DuPont Dordrecht formaldehyde emissie augustus 2016’ dat werd opgesteld in opdracht van DuPont en dat de lage tot zeer lage concentraties PFOA die zijn aangetroffen beneden de voorlopige risicogrens liggen.

De volledige brief kunt u hier lezen.

Brief

Via deze website blijven wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Wanneer u vragen hebt over DuPont, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.