Dupont slider 300

DuPont steekt handen uit de mouwen

DuPont nam op vrijdag 9 maart deel aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland

Dordrecht, 16 maart - Vier DuPont’ers hebben op vrijdagochtend 9 maart hebben tuinmeubilair schoongemaakt bij Spoorzicht, een activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep in Dordrecht. Dit activiteitencentrum biedt dagbesteding en werk aan mensen met een verstandelijke beperking en kent onder meer een bakkerij, zeepatelier en keramiekatelier waarvan de producten in de Gemiva-winkel in de Voorstraat worden verkocht. Ook kunnen in opdracht van derden producten op verzoek worden gemaakt. De actie was een onderdeel van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet.

Laat de lente maar komen!

NLdoetNLdoet is de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Dit jaar werd deze actie op 9 en 10 maart georganiseerd. Op deze dag wordt er speciaal aandacht gevraagd voor vrijwilligerswerk en het belang hiervan. Ook wordt iedereen uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar nam ook DuPont deel aan NLdoet. Vier DuPont’ers hebben bij activiteitencentrum Spoorzicht in Dordrecht geholpen bij de ‘ontgroening’ van picknicktafels. De picknick tafels waren de afgelopen jaren groen uitgeslagen en waren dringend toe aan een schoonmaak.

Samen met cliënten van de Gemiva-SVG Groep en extra versterking van onder andere lijsttrekker David Schalken van Beter voor Dordt, staken de DuPont’ers hun handen uit de mouwen. De intensieve schoonmaak duurde ruime twee uur, maar de picknicktafels en -banken in de tuin staan er nu weer schoon en fris bij. Laat de lente maar komen!

NLdoet Spoorzicht